Despre Personalizarea Mochetei

Este una dintre ultimele aplicatii de design utilizat in amenajari interioare, lansata de catre industria publicitara. Fie ca reprezinti un hotel, restaurant sau orice furnizor de servicii si produse iti poti personifica mochetele aflate in locatiile sediilor tale. Cele mai solicitate sunt comenzile de personalizare a mochetelor cu un logo apartinand firmelor comerciale.

Comenzile de mochetele cu logo variaza de la desenul logo-ului firmei, insotit de un design detaliat, un nume de firma cu fonturi si culori specifice sau inscrisuri pentru evenimente speciale.

Logo pentru mochete poate fi creat si imprimat luand in considerare factorii climatici (interior-exterior), cei legati de traficul ce va fi inregistrat in zona si de durata de timp dorita pentru mentinerea mochetei in stare buna. .

Pentru evenimente speciale.

Cand este vorba de un eveniment special, un logo de mocheta sau covor poate fi un element de decor dar poate accentua si semnificatia evenimentului. De exemplu, daca este vorba despre un eveniment anual, un spectacol important, o campanie de marketing sau de strangere de fonduri in scopuri umanitare, logoul va evidentia numarul anilor de experienta in domeniul respectiv.


Evenimente outdoor.

O asemenea mocheta personalizata, pe langa functia estetica, are si una practica care mareste gradul de aderenta pe zona de acces catre intrarea intro anume incinta. Atunci cand se comanda o asemenea mocheta, producatorul trebuie sa detina date despre climatul zonei de amplasament si despre traficul ce urmeaza a fi inregistrat pe zona respectiva. Acest tip de mocheta se foloseste pentru a fi montate la intrari in institutii sau pentru evenimente ce se desfasoare in aer liber.

Evenimente indoor.

De obicei aceste mochete se monteaza in camere de oaspeti sau pe holurile de acces ale intreprinderilor.Mochetele personalizate pot acoperi si zonele comerciale. indiferent daca se utilizeaza temporar, la un tatg comercial sau permanent, intro zona de retail business, mocheta personalizata creaza o atmosfera primitoare.

Clasificarea dupa rezistenta la trafic:

  • pentru uz intern, rezistenta scazuta la factori degradanti precum apa, detergenti, vopseluri;
  • pentru trafic mediu, rezistenta la apa si detergenti usori;
  • pentru itafic intens si uz extern, foarte rezistenta la apa si detergenti industriali;

Clasificarea dupa textura:

  • mocheta personalizata cu fir scurt si rezistenta medie la factori degradanti;
  • mocheta personalizata cu fir lung si rezistenta ridicata la factori degradanti;